Jubileum verjaardagskalender Bomenbelang

De vereniging Bomenbelang Bronckhorst brengt dit jaar een bijzondere kalender uit in het kader van het 25-jarig jubileum. De afgelopen drie jaar werd een jaarkalender samengesteld, maar in deze eenmalige verjaardagskalender staan 25 mooie foto’s van markante bomen of locaties in onze eigen gemeente. Zo ziet u ze elk jaar weer!!

Met de verkoop van deze kalender (A4 formaat met ringband) dekken we vooral de druk- en verzendkosten. De vereniging gebruikt de opbrengsten voor het behoud van waardevolle bomen en de aanplant van nieuwe bomen in de gemeente.

De oplage is beperkt tot 50 stuks. Nabestellen is vanwege de hogere kosten niet mogelijk. De verjaardagskalender is te koop voor € 13,50 als u hem komt ophalen op de kerstmarkt in Vorden op zaterdag 17 december (tussen 13 en 18 uur) of voor € 17,50 via de post.

U bestelt de kalender door het genoemde bedrag over te maken naar Vereniging Bomenbelang, banknummer NL 41 INGB 000 734 6353 met vermelding van uw naam en adres.

Op de website www.bomenbelang.nl is meer informatie van de vereniging te vinden. U kunt ook mailcontact opnemen via bomenbelang@gmail.com.