Boomplantdag 2014

De hoogste klassen van basisschool Het Hoge uit Vorden trokken op woensdag 12 maart naar de Bekmansdijk om daar enkele honderen stuks bosplantsoen te planten (foto's: Hans Thijssen).

De hoogste klassen van basisschool Het Hoge uit Vorden trokken op woensdag 12 maart naar de Bekmansdijk om daar enkele honderen stuks bosplantsoen te planten (foto’s: Hans Thijssen).

Boomplantdag 2014 (Het Hoge) (2)Boomplantdag 2014 (Het Hoge) (3)Boomplantdag 2014 (Het Hoge) (4)Boomplantdag 2014 (Het Hoge) (5)Boomplantdag 2014 (Het Hoge) (6)

Zo'n 45 leerlingen van groep 8 van het Hoge in Vorden plantten enkele honderden jonge eikjes, berken en wilgen aan de Bekmansdijk.

Zo’n 45 leerlingen van groep 8 van het Hoge in Vorden plantten enkele honderden jonge eikjes, berken en wilgen aan de Bekmansdijk.

Maria Haanappel van Vereniging Bomenbelang (en lange tijd verbonden aan de Dorpsschool in Vorden) legt de leerlingen van groep 8 uit wat voor groen geplant gaat worden op het schoolplein. Ze deed dat op het pleintje achter de school dat haar naam draagt (foto's: Hans Thijssen).

Maria Haanappel van Vereniging Bomenbelang (en lange tijd verbonden aan de Dorpsschool in Vorden) legt de leerlingen van groep 8 uit wat voor groen geplant gaat worden op het schoolplein. Ze deed dat op het pleintje achter de school dat haar naam draagt (foto’s: Hans Thijssen).

Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (3)

Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (9)Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (4)Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (5)Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (6)Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (7)Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (8)Boomplantdag 2014 (Dorpsschool) (2)

De 20 leerlingen van groep 8 van de Dorpsschool in Vorden planten een haag achter de school en maakten hun eigen terrein daarmee wat groener (foto's: Hans Thijssen).

De 20 leerlingen van groep 8 van de Dorpsschool in Vorden planten een haag achter de school en maakten hun eigen terrein daarmee wat groener (foto’s: Hans Thijssen).

 

Zo'n 40 leerlingen van groep 8 van de Piersonschool in Hengelo verplantten bomen op camping de Nachtegaal aan de Lankhorsterweg.

Zo’n 40 leerlingen van groep 8 van de Piersonschool in Hengelo verplantten bomen op camping de Nachtegaal aan de Lankhorsterweg.

Boomplantdag 2014 (Piersonschool Hengelo) (2)

Boomplantdag 2014 (Piersonschool Hengelo) (3)Boomplantdag 2014 (Piersonschool Hengelo) (4)

De oudste leerlingen van de Piersonschool in Hengelo moesten tijdens Boomfeestdag ook enkele boomstobben op het campingterrein aan de Lankhorsterweg verwijderen (foto's: Bertien Ensing).

De oudste leerlingen van de Piersonschool in Hengelo moesten tijdens Boomfeestdag ook enkele boomstobben op het campingterrein aan de Lankhorsterweg verwijderen (foto’s: Bertien Ensing).