Vacature sercretaris

De vereniging Bomenbelang Bronckhorst (VBB) heeft per direct een vacature voor een secretaris van de vereniging.

Belangrijkste taken.

  1. De secretaris is, samen met de overige bestuursleden, verantwoordelijk voor het laten plaatsvinden van ledenvergaderingen, het toezien op de naleving van de reglementen en het zorgdragen voor het voortbestaan van de vereniging.
  2. Verslaglegging van de bestuursvergaderingen. Deze vinden ongeveer om de 6 weken plaats ten huize van de verschillende bestuursleden. (Zelhem, Baak, Vorden)
  3. Opstellen van de agenda ten behoeve van bovengenoemde vergaderingen in overleg met de voorzitter en eventueel andere bestuursleden.
  4. Uitschrijven en versturen van e-mails naar de leden van de vereniging ( In overleg met de penningmeester die het ledenbestand beheert.)
  5. Onderhouden van bestaande contacten met o.a. Natuurmonumenten en IVN  en eventueel aanknopen van nieuwe contacten wanneer daar behoefte aan- of vraag naar is.
  6. Opstellen en publiceren van persberichten naar aanleiding van actuele gebeurtenissen met betrekking tot VBB in Contact en eventueel de Gelderlander.

Belangstellenden kunnen hun interesse melden via bomenbelang@gmail.com, via facebook www.facfebook.com/Bomenbelang  of telefonisch naar 06-23980057 of 0547846249. U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.